От групата ДОБРО СЪРЦЕ - Пазарджик разказаха историята на млада майка

...
От групата ДОБРО СЪРЦЕ - Пазарджик разказаха историята на млада майка
Коментари Харесай

Млада майка от Пазарджик загуби съпруга си. Да й помогнем да си намери работа!

От групата ДОБРО СЪРЦЕ - Пазарджик описаха историята на млада майка на момченце, останала вдовица при трагични условия. Съпругът на дамата е умрял в чужбина, което с изключение на голямата тъга е коствало и доста разноски за нея. Сега тя се нуждае от работа. Ще се намерят ли работодатели, които ще назначат самотна майка на работа? Ще ни се да имаме вяра, че ще се случи...

Ето какво написа Борислав Павлов във Фейсбук:

" По сигнал на жена, която е обществен служащ, се свързахме с млада дама, която за жалост преди няколко месеца при безразсъден случай губи брачна половинка си и по този начин остава самотна майка.

Въпреки неочакваната загуба и големите разноски, защото съпругът й е умрял в чужбина, Теди съумява да се оправи с всичко.
Молбата и към нас е само да й спомагаме за намирането на подобаваща работа /примерно от 08:00 до 16:30 часа/, с цел да може въпреки всичко да води и забира дребния си наследник от градинка.

Въпреки това, през което минава, Теди въпреки всичко намира сили и понякога се усмихва, стартира обаче да й тежи да стои затворена у дома и без ежемесечни приходи, а всички знаете какъв брой е сложен и безценен е животът в днешни дни. Правила е опити да стартира работа, само че всичките несполучливи, работодателите отхвърлят да я наемат, щом схванат, че е уединен родител, което би довело до възможни отсъствия от работа, в случай че дребният се разболее.

Обръщам се към Вас с молба, ако можете да помогнете на Теди,, а аз ще Ви дава телефонния й номер. Вярвам, че ще се откри най-малко един естествен шеф, който да й влезне в състояние. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР